Ingeschreven zijn en blijven in het register voor incassodienstverleners is onontbeerlijk. Zonder mag u simpelweg uw vak niet meer uitoefenen. 

  • Advies en begeleiding in het aanvraagtraject bij Justis

  • Templates voor protocollen

  • Advies bij weigering of schorsing

  • Consultancy om uw bedrijf inschrijfklaar te maken en houden

online-database-1.svg

Uiteraard is inschrijven in het incassoregister een belangrijk aspect. Ingeschreven blijven in dit register is misschien zelfs wel nog belangrijker. U kunt heel veel zelf voorbereiden ten aanzien van de inschrijving. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de NowID databank en door NowID ontwikkelde procesbeschrijvingen. Op onze pagina over Wki treft u alles wat te maken heeft met het inschrijven in het register en de haken en ogen die daar mogelijk aan kunnen zitten.

plan.svg

Elke organisatie zal haar eigen voorbereidingen reeds hebben getroffen. Aangezien de verschillen in de voorbereidingen vaak sterk verschillen, starten wij met een scan van uw organisatie alvorens met een concreet voorstel te komen om uw onderneming inschrijfklaar te maken.

Meer weten over de scan of het inschrijven?

Aangezien elke organisatie anders is en het voorwerk vaak ook sterk verschilt, is het niet mogelijk om hier een vast tarief voor te rekenen. Wij helpen u op basis van een consultancy fee. Een scan van uw organisatie vooraf maakt het voor ons mogelijk om een gedegen inschatting te maken van de hoeveelheid werk die nog te verzetten is. Ook het inschrijven in het register doen wij op basis van “fair use / fair price”. U betaalt alleen wat er nodig is, niets meer niets minder. Dat is de NowID garantie.

E-mail ons

info@nowid.org

Bel ons

+31 10 2343605

Postadres

Postbus 62. Rijswijk

Contact Us