Zonder deze - erkende - opleiding is het simpelweg niet mogelijk om te voldoen aan de richtlijnen van de Wki en om dus toekomst bestendig te zijn. NowID heeft tezamen met dé opleider voor de financiële dienstverlening (NIBE-SVV) een volledige opleiding gecreëerd op basis van de eisen in de Wki. Dit is de enige opleiding die aan alle gestelde eisen voldoet en die door het gerenommeerde en gecertificeerde opleidingsinstituut NIBE-SVV wordt aangeboden. NowID heeft deze opleiding de passende naam: "Wki Incasso Basis" gegeven. Schrijf je nu in en haal het certificaat Wki Incasso Basis. 

Wil je meer weten over de inhoud en opbouw van Wki Incasso Basis? Lees verder op de opleidingspagina.

training.svg

U hoeft niet door allerlei hoepels te springen om deze opleiding aan uw medewerkers aan te kunnen bieden. De opleiding is voor iedereen beschikbaar, ook als u niet bij NowID bent aangesloten.

discount.svg

Bent u wel aangesloten bij NowID dan geniet u van een cashback actie op elke opleiding. Door u aan te sluiten bent u vaak alleen al op de opleidingen voordeliger uit!

online-training.svg

Wist u dat NowID ook bezig is met een specifieke opleiding "Wki Incasso Leidinggevende" en een opleiding "Wki Incasso Gevorderd"? Ook hier geldt weer dat wij van mening zijn dat een opleiding voor iedereen te volgen moet zijn.

Meer weten over onze opleiding(en) of de cashback? Neem contact met ons op!

Incassodienstverleners willen zich vooral richten op hun core business: het goed en bestendig behandelen van (incasso)dossiers. Juist om die reden is het vooral tijdrovend om uw bedrijf steeds blijvend aan te passen aan gewijzigde wet- en regelgeving. NowID helpt u om die tijd te beperken zonder op uw stoel te gaan zitten.  

Neem contact met ons op en wissel met ons van gedachten.

E-mail ons

info@nowid.org

Bel ons

+31 10 2343605

Postadres

Postbus 62. Rijswijk

Contact Us