De NowID Databank Wij hebben als doel om uw incasso-organisatie op de meest effectieve en eenvoudige manier toekomst bestendig te maken.

De NowID databank speelt hierbij een cruciale rol. Templates, protocollen, statements en andere benodigdheden om uw organisatie Wki-proof te maken, zijn allemaal te vinden in onze database. Natuurlijk blijven wij de database steeds updaten en bijhouden. NowID streeft naar bestendigheid.

user-interface.svg

De databank is geheel gratis en toegankelijk voor aangesloten ondernemingen en kan zelfs worden aangevuld met uw eigen templates en documenten als u deze met branchegenoten wil delen.

login.svg

De NowID databank treft u in het beveiligde gedeelte van onze website. Deze is toegankelijk voor alle bij NowID aangesloten professionele incassodienstverleners.

Uw incassobedrijf toekomstbestendig maken?

Geef aan waar u meer informatie over wenst te ontvangen. Uiteraard is uw aanvraag vrijblijvend.

Incassobureau aansluiten

Hoe kunnen wij u helpen

Incassodienstverleners willen zich vooral richten op hun core business: het goed en bestendig behandelen van (incasso)dossiers. Juist om die reden is het vooral tijdrovend om uw bedrijf steeds blijvend aan te passen aan gewijzigde wet- en regelgeving. NowID helpt u om die tijd te beperken zonder op uw stoel te gaan zitten.  

Neem contact met ons op.

E-mail ons

info@nowid.org

Bel ons

+31 10 2343605

Postadres

Postbus 62. Rijswijk

Contact Us