Meer over ons

De Wki brengt veel veranderingen met zich mee voor de meeste incassodienstverleners. Van het ene op het andere moment moet worden voldaan aan een uitgebreide set van nieuwe eisen en regels. NowID helpt incassodienstverleners hiermee. NowID richt zich op incassodienstverleners die behoefte hebben aan advies en ondersteuning. Incassodienstverlening is namelijk best complex, omdat contact moet worden onderhouden met verschillende partijen (o.a. schuldeiseres, schuldenaren en schuldhulpverleners) met ieder hun eigen belangen.

NowID-Logo-Colour-sml.svg

NowID is ontstaan om tegen eerlijke tarieven incassodienstverleners te helpen compliant te zijn en te blijven. Wij ondersteunen incassodienstverleners op het gebied van scholing, klachtregistratie en -afhandeling, inschrijven in registers, en het helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. NowID is geen keurmerkinstantie maar is puur in het leven geroepen voor en door professionele incassodienstverleners om gezamenlijk deze branche blijvend te verbeteren.  NowID toetst incassodienstverleners niet, dit is een taak van de overheid.  NowID zorgt ervoor dat alle handvatten beschikbaar zijn om uw eigen incassodienstverlenende organisatie zo in te richten dat een toetsing door de overheid zonder enige hobbels kan verlopen. Wij doen dat op verschillende manieren met verschillende producten en diensten. Om meer informatie te krijgen over wat NowID te bieden heeft, klik op onze producten en diensten.

Wat is de NowID missie

De NowID missie is om professionele incassodienstverleners te faciliteren om binnen de kaders van de wet- en regelgeving hun eigen ondernemingen blijvend te verbeteren en compliant te laten zijn. Wij doen dit door middel van een menukaart met producten en diensten die nodig zijn om uw onderneming aan de wet- en regelgeving te laten voldoen. Uiteraard is het zo dat u zelf bepaalt welke diensten en producten nodig zijn om glansrijk door de toetsingen heen te komen. Op deze manier bespaart u veel tijd, moeite en houdt u zelf volledig de controle, ook over hoe u uw dienstverlening aanbiedt en aan wie.

Klik op onderstaande knop om direct meer te leren over onze producten en diensten. 

Onze Kernwaarden

NowID-Logo-only-colour.svg

Ervaring

NowID is ontstaan vanuit verschillende mensen die reeds jarenlang ervaring hebben op het gebied van incassodienstverlening en juridische zaken. Het doel is om organisaties te helpen compliant te zijn en te blijven, maar dat wel op een heel efficiënte en effectieve (minst tijdrovende) manier. 

NowID-Logo-only-colour.svg

Expertise

NowID beschikt over een gezonde dosis expertise, welke dagelijks wordt aangevuld door praktijkervaringen en partijen die zich bij NowID aansluiten. De insteek van NowID is dan ook om kennis te delen om zo sterker te worden. Het voorschrijven of verplichten van bepaalde zaken is dan ook niet aan de orde. 

NowID-Logo-only-colour.svg

Kwaliteit

Wat is dan kwaliteit? In onze visie is het nodig om tijd en moeite te steken om uw bedrijf blijvend te laten voldoen aan wet- en regelgeving, echter dan wel zo snel en eenvoudig mogelijk. Tenslotte mag de focus niet worden verlegd. De core business moet de core business blijven. Kwaliteit is dan ook het best te omschrijven als een eerlijke balans tussen enerzijds prijs en anderzijds tijd. Bij NowID gaan wij voor een eerlijke prijs om u zo snel en goed mogelijk compliant te laten zijn. We hebben dan ook geen winstoogmerk. 

Samenstelling bestuur

Het bestuur van NowID bestaat momenteel uit drie personen.

Gert Poot

GERT POOT

voorzitter

Gert Poot is advocaat en eigenaar van het Rotterdamse advocatenkantoor Stip advocatuur; daarvoor werkte hij bij Trip Advocaten en Notarissen in Groningen. Gert Poot richt zich als advocaat met name op zakelijk-juridische problemen, vooral van ondernemers.

1653290733915

DYLAN DE BLIECK

penningmeester

Dylan de Blieck is de (mede) oprichter van FinView: een intelligent en revolutionair incasso softwareprogramma. Dylan de Blieck heeft een jarenlange ervaring in de informatie- en incassobranche, variërend van product development tot sales en sales-management.

1567754891111

ROBBERT GOOSSENS

secretaris

Robbert Goossens werkt sinds eind 2016 als jurist voor Trust and Law Incassoservices B.V.

Hij studeerde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en de Nottingham Trent University in Engeland en heeft een passie voor het recht.

Neem contact met ons op

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch op werkdagen. Wij helpen u graag verder.

E-mail ons

info@nowid.org

Bel ons

+31 10 2343605

Postadres

Postbus 62. Rijswijk

Contact Us